2012-12-01 Skånska Mord + South Harbour Ringers + BUSS!

BREAKING NEWS: TYVÄRR BLEV DET ÅTERIGEN FÖR FÅ ANMÄLDA FÖR ATT VI SKA KUNNA HA RÅD ATT KÖRA BUSSEN TILL KONSERTEN IKVÄLL SÅ DEN ÄR INSTÄLLD.  BEKLAGAR.  /patrik

Det är dags för musik med mera lite fibrer i, tycker KF Akustik och ställer till dubbelkonsert med rejäl hårdrock på skolan i Ask lördag 1 december. Skånska Mord levererar tung rock i Black Sabbaths efterdyningar och South Harbour Ringers blåser på i vinddraget efter The Stooges. Båda banden har släppt nya skivor under hösten så ta med en slant extra och skaffa ditt eget, signerade exemplar. Insläpp 1900, musik 2030. Vuxna 80kr, ungdom/student 40kr och barn<15 år går in gratis. Mat och dryck finns till försäljning. Välkomna!

 

SOUTH HARBOUR RINGERS
South Harbour Ringers är ett gäng rutinerade rockrävar från nordvästra Skåne som beskriver själva sin musik som ”Distortion drenched, soul rollin’ rock songs with infectious grooves and stinging guitars”. I höstas släppte bandet sin debutskiva ”Fat Acorn Sessions” så ta med en hundring extra och försäkra dig om ett eget, signerat exemplar.
http://www.southharbourringers.com/ och Facebook

SKÅNSKA MORD
Detta eminenta örkelljungaband drog igång 2006 med medlemmar från hädangångna HalfMan och Mothercake och har sedan kompletterats med folk från Waterdog, som gjort flera uppskattade spelningar hos Akustik. Gemensamt för musikerna är kärleken till hård och tung 70-talsrock, progg, blues, psykedelia och för den delen metal. Skånska Mord är aktuella med nysläppta skivan ”The Last Supper”. Bandet släppte i höstas sin andra skiva ”Paths to Charon”
http://www.myspace.com/skanskamordmusic och Facebook

DETALJER

När: Lördag 1 Dec
Var: Gamla Skolan i Ask (väg 108 5km söder Röstånga, bredvid kyrkan)
När: Insläpp 19:00, konsert: 20:30
Kostar: 80 kr för en vuxen, 30 kr för en ovuxen samt student samt <15år gratis.
Övrigt: Mat, läsk, kaffe, mineralvatten m.m. försäljes. Det finns även alkoholhaltiga alterntiv.

Om Patrik Månsson

Ordförande och webmaster i KF Akustik
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.