Lördag 2012-08-25 Mölledammsloppis och Nedangårdskonsert i Röstånga!

Pressrelease
För andra året injuder KF Akustik i samarbete med Röstånga Hembygdsförening till loppis runt Mölledammen i Röstånga kl 12-16 lördag 25 augusti. Ta med vad ni vill sälja och ett bord eller filt att sprida ut prylarna på – ingen anmälningsavgift. Kvällen avslutas på Nedangården med livemusik av Richard Lindgren och The Original Five. Ta med picknickkorgen eller köp mat i baren och njut sedan av härlig musik på innergården. Obs – det är inte tillåtet att ta med egna alkoholhaltiga drycker men öl + vin + cajundoftande mat serveras i ladan. Insläpp kl 19 och musiken börjar ganska snart därefter så kom i tid! Inträdet för vuxna är 100kr, 50kr om du är mellan 15 och 18 år och barn går in gratis. Kolla www.kfakustik.se eller gå med i Akustiks grupp på Facebook för mera information.

12:00 – 16:00 LOPPIS RUNT MÖLLEDAMMEN
Röstångabor! Nu är det dags att tömma kattvindar, förråd, garage, lådan under sängen, kartongen på balkongen för KF Akustik ordnar loppmarknad runt Mölledammen i Röstånga lördag den 25/8! Ta med ett eget bord eller en filt att sprida ut prylarna på – ingen anmälningsavgift! Man kan i princip stå där det finns plats – t ex vid Konsthallen, runt hela Mölledammen, bakom skolan vid lekplatsen, parkeringen framför Ekdahls etc.

19:00 – c:a 23:00 LIVEMUSIK PÅ NEDANGÅRDEN MED RICHARD LINDGREN OCH THE ORIGINAL FIVE
Ta med picknickkorgen eller köp cajundoftande mat i baren och njut av musik på Nedangården i Röstånga. Obs – det är inte tillåtet att ta med egna alkholhaltiga drycker men öl+vin+mat serveras i ladan! Inträdet är 100kr för vuxna, 50kr om du är mellan 15 och 18 år, barn gratis.

RICHARD LINDGREN
Richard Lindgren har gjort flera kritikerrosade skivor, bl a mästermärket ”A Man You Can Hate” som finns på Spotify och har fått många utmärkelser för sin roots/blues-musik där brusten kärlek, uppgivenhet, tvivel och pessimism dominerar men humorn och hoppet lyser igenom. Han lämnar ingen oberörd och man lyssnar med stora öron.
http://open.spotify.com/artist/4G4acJay063NO0lAFQP8FK
http://www.rootsy.nu/artist.php?id=2219

THE ORIGINAL FIVE
Detta underbara band kommer från Malmö och spelar bluegrass, country & hillbilly music. Med hjälp av enbart akustiska instrument och sina röster runt en ensam mikrofon levererar bandet sin musik som på den gamla goda tiden. Bandet är grymt rutinerat och har spelat varje onsdag sedan hösten 2010 på restaurang Far I Hatten i Malmö Folkets park – här snackar vi proffs!
https://www.facebook.com/theoriginalfive
http://soundcloud.com/the-original-five