2012-09-01 Lördag – Skånska Maffian (skånsk rock) + The Local Eedjits (irländsk folk) – Marieholm, Gästis

I våras gjorde Akustik ett experiment och arrangerade en konsert på Gästis i MARIEHOLM och det blev succé – fullsatt! Nu försöker vi upprepa den bravaden. Med hjälp av ett gäng lokala eldsjälar som gillar akustikkonceptet drar vi igång med fyra arrangemang på Gästis i höst under vår fana och detta är det första: Musik med den oslagbara kombinationen The Local Eedjits och Skånska Maffian.  Musik, öl, mat och härlig stämning – livet i ett nöddaskal.  Insläpp kl 19, musik cirka kl 20 och inträdet för vuxna är 80kr.

SKÅNSKA MAFFIAN
Skånska Maffian är ett gäng meriterade musiker med intresset att ta till vara och föra vidare den skånska rock’n’roll-traditionen. Deras musik består främst av egna låtar men
live förekommer det också en del covers – alltid på skånska såklart!  Med rötterna i rocken och den skånska lerjorden lämnar de absolut ingen oberörd med sin radänga av låtar med klistrig hit-potential.
http://www.skanskamaffian.se/
http://www.youtube.com/watch?v=9LQVnPix7r4

THE LOCAL EEDJITS
The Local Eedjits är några andra musikanter från Skåne som spelar traditionella irländska, svenska och amerikanska låtar och en del egna kompositioner.  Sommaren har varit bra för bandet med många spelningar och även hösten ser uppbokad så det är roligt att dom nu spelar på himmaplan.
http://www.localeedjits.se/
http://www.youtube.com/watch?v=MKwMP8py4cI

Vad: Skånska Maffian + The Local Eedjits spelar på PUBKVÄLL
När: Lördag 1 sep 2012, Insläpp kl19, Musik kl20
Var: Gästis i Marieholm
Entre´: 80kr
Boka bord: 0413-70 900
Övrigt: Medlemmar i Byaföreningen i Marieholm får rabatt på
inträdet om man visar medlemskortet entrén.