2012-11-24 Molly på Rymmen med support av The Local Eedjits

Denna lördag blir det folkfest i dubbel bemärkelse i skolan i Ask: De lokala stjärnorna i THE LOCAL EEDJITS värmer upp publiken med traditionella låtar från lite olika håll och det kommer även att ges prov på egna kompositioner.  De följs av populära MOLLY PÅ RYMMEN som vi haft glädjen att se på scen i trakten ett par gånger tidigare genom åren.  Deras mustiga och högoktaniga musikbrygd som de själva kallar för ”Skånsk Irländsk & Amerikansk Musikröra” är rent vansinnigt medryckande så ska du bara gå på i konsert i höst och gillar speed-folk – gå på den här!  Insläpp kl 19, musiken börjar cirka en timme därefter.  Biljettpris för vuxen är 80kr, 40kr om du är 15-18år och gratis för barn.  Mat och dryck finns till försäljning i vanlig ordning.

MOLLY PÅ RYMMEN
Det började på en polisstation för ganska många år sedan – trion Molly På Rymmen satt inte i finkan utan fick 500 spänn för sin första spelning.  Nuförtiden är de väldigt efterfrågade på festivaler och scenplatser och vi är väldigt glada att kunna hälsa Jonas, Pontus och Ludde välkomna tillbaka till Akustik.  I bagaget har de sin nya skiva ”Klukkes Gumpglugg” så ta med en extra hundring och säkra just ditt exemplar!  Visst är det folkmusik, men inte i knätofs och träskor precis. Snarare i dreadlocks, skäggtofs och tatueringar!

http://www.myspace.com/mollyparymmen
http://www.youtube.com/watch?v=AH7E0d6CUCw

THE LOCAL EEDJITS
The Local Eedjits är några andra musikanter från Skåne som spelar traditionella irländska, svenska och amerikanska låtar och en del egna kompositioner.  Sommaren har varit bra för bandet med många spelningar och även hösten ser uppbokad så det är roligt att dom nu spelar på himmaplan.

http://www.localeedjits.se/
http://www.youtube.com/watch?v=MKwMP8py4cI