Nu tar KF Akustik sommarlov!

Snipp, snapp, snut – så var Röstångafestivalen slut.  Med en hel bukett fina minnen och idéer om hur vi kan förbättra till nästa år tackar akustikvolontärerna för sig och alla de bortåt 150-200 personerna som kom.  We’ll meet again!  Klicka här för att kolla Rockfotos fantastiska bilder.

Fast där överdrev jag lite för det blir inte lov för alla akustiker.  Kapten Nils Phillips beger sig över sundet med sina sötvattenspirater för att städa på Roskilde 29/6-7/7.  Som volontär där får man som tack för hjälpen gratis entré, bo på VIP-campingen, tillgång till Akustiktältet med mat&dryck m.m. m.m.  Det blir ett minne för livet och många återkommer år efter år. Mejla roskilde@kfakustik.se om du är nyfiken så får du information rakt ner i inboxen.

PAL spelar på Röstångafestivalen 1 juni 2013 på Akustiks fina scenvagn som tack vare Tommy Bach fått både tak och tillbyggnad.
(Bilden publicerad med tillstånd av fotografen Max Adolfsson, Rockfoto.)

Det är kämpigt att driva en förening – det är musikutrustning, STIM-avgifter och serveringstillstånd som ska betalas.  Scenvagnar som ska byggas om och scenljus/ljud + väktare som måste hyras in.  Vi har näsan ovanför vattenytan efter den här festivalen men inte så mycket mer så varje medlemsavgift gör skillnad!

Stöd Akustik – bli medlem!

Medlemskap kostar 100kr per person och år (2013).  Är man under 18 år kostar det 50kr.  För det får man med viss oregelbundenhet veckorapporter om föreningens verksamhet men vi avser att under året fixa fram lite andra goodies: rabatt på musikgrejor i vissa butiker, övernattning på vandrarhem och hotell och kanske på inträdet på arrangemang (som kanske ligger närmast till hands).  Dessa pengar är viktiga för KF Akustik så om du gillar vad vi gör sätt in en slant på bankgiro 852-7855 och ange namn, adress och födelsedatum. Får det inte plats, skicka ett mejl till info@kfakustik.se

 

Glad sommar!
Ola – Festivalgeneral    Anna – Bandgeneral    Jöjje – Inrikesminister    Patrik – ordf KF Akustik

 

 

 

Om Patrik Månsson

Ordförande och webmaster i KF Akustik
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.